Nagon vill inte att jag ska komma hem...

... eller lagen om alltings javlighet!
Forst var det fullt, sen var det upplopp och undantagstillstand i BKK, sen var det fullt igen, och nu aska...
Vill ni inte ha hem mig eller?? Haha...

Herregud....

Blaser och det marks verkligen att hosten ar pa vag... men sjalvklart gar det att hitta underbara platser med 30 graders varme anda....


sweet deal

3 killar fran lidingo, tva blonda tjejer fran osterrike, tre engelsman, 3 kiwis och en aussie gjorde att kvallen igar blev supertrevlig! sedan att jag bara forstar halften av vad dom sager (engelsmannen speciellt) gor att jag kanner mig DUMDUMDUMDUM. Far ova pa dialekter helt enkelt!

Gick hem ganska tidigt, skulle titta pa soluppgangen klockan 5.30 tva amerikanska tjejer sa att det var riktigt fint), men nar jag kikade ut var det molnigt sa jag skrotade den iden och sov ett par timmar till innan den vanliga morgonlopturen blev av. Tack vare Mille springer jag numera varje dag och har till och med lart mig lite danska! och kiwislang.

Idag gjorde jag och Sarah pannkakor lagom tills att Maria kom tillbaka. Hon harmade kiwispraket sa bra att jag skrattade konstant i en timme. Harliga tjejer:)

Nej nu vill jag aka hem!

jahaja!

sa ju att du skulle ta somntabletter fran mig alex!!!!! tur att du kom fram iaf:) och att du inte stortade som polska herrarna.

dagarna i surfers knallar och gar. men mest springer dom fram. igar gick jag och mille till adrenalinparken och akte deras vomatron. hhaa gissa var namnet kommer ifran liksom!. da har man sett gold coast i solnedgangen upp och ner!

folk sager inte att jag ar brun langre, de anvander ordet svart. och jag har kopt traningsklader i regnbagens alla farger. det kommer se bra ut sa lange jag ar brun .. men sen vet jag inte.      billy's beach house ikvall? njaaaa. skulle inte tro det. trott.

men hoppas ni har det bra borta i hemtrevliga sverige!!

Hong Kong

Hallå där!
Vilken tur att jag hade laptopen i handbaggaget, för de har gratis WIFI på flygplatsen här i Hong-Kong! Dessvärre har jag ingen adapter för deras uttag, så datorn räcker i ungefär 50 minuter innan den dör..
Resan har i alla fall gått bra hit!
När jag satt och väntade i Brisbane på att få gå på hade jag minst 5 stycken personer runtomkring som var svenskar! De är verkligen överallt!!! Tror att de skulle på samma flyg. Tre av dem var tjejer i korta kjolar och beach-hattar på sig, kul att komma hem till Sverige i det...
..och på planet var det miljarders med småbarn och bebisar, vilket betyder att det i princip var helt möjligt att sova för de väsnades heeela tiden! Jag satt mitt i smeten!

Om ungefär 20 h är jag hemma i Sverige igen.



För att hedra kineserna tar vi det på kinesiska också:
你好!
還好我曾在手提行李中的筆記本電腦,因為他們在機場免費 WiFi在香港!不幸的是,我沒有為他們的搬遷適配器,以便計算機就足夠了約 50分鐘才死了..
此行至少在這裡做得很好!
當我坐著等候在布里斯班的繼續,我至少有5件周圍的人誰是瑞典!他們真的是無處不在!認為他們是在同一航班。其中3人是女孩的短裙和帽子上海灘,很高興回家瑞典的...
..,飛機的數十億幼童和嬰兒,這意味著在原則上是完全可能的睡眠時間 heeela製造噪音!我坐在中間的麵糊!

在大約 20小時,我再次回到了瑞典。


SISTA DAGEN

Klockan är 9 på morgonen, det är dags för Alex sista dag i Australien...
Solen skiner dessvärre inte, men som alltid är det behagligt varmt. Vi tänkte gå till stranden, men det är nog lite för kallt tror vi. Så därför åker vi till Dreamworld, ett stort nöjesfält strax utanför Surfers Paradise. Blir nog en riktigt bra avslutning på resan! 

Nicole åker troligtvis på måndag till Bangkok, så ni får hålla koll här på bloggen vad som händer för henne de sista dagarna! Just nu är det en massa oroligheter borta i Bangkok så vi vet inte om hon ens kan åka in till stan, men om hon gör det är hennes planer SHOPPING SHOPPING SHOPPING... 

Vi ses i Sverige!


Surfers Paradise - Påsken


Påskmiddag :)


Nicole hämtar sitt påskägg i trädet!


Pancakes in Paradise


Alex, Oliver och David!


Reseändring

Pga översvämning i Brisbane, framförallt Brisbanes flygplats, kommer vi inte att kunna åka hem den 8e april. Just ni ser det väldigt mörkt ut för flygpltasen och den beräknas öppna i början av maj. Vi kontaktade våra flygbolag idag och vi fick till svar att vi tidigast kunde åka hem månadsskiftet maj-juni. Vi beklagar de problem som detta skapar men mår ändå väldigt bra för vi får spendera två extra månader i ett underbart land.

Imorgon vankas påskbord med sill, köttbullar, lax, ägg.... Det fattas bara en nubbe! Vädret ska vara 30 grader och soligt, vilken härlig påsk va?

GLAD PÅSK på er alla!


RSS 2.0