Pacific Fair

Idag var det den stora shoppingdagen! Eller en av dem i alla fall... För det lär ju bli fler. Vi tog bussen till det enorma shoppingcentret Pacific Fair. Det ser verkligen ut som ett amerikanskt jätte-mall! När vi var där med Elin och Linnea tog det runt 5 timmar att ta oss igenom alla butiker. Men idag var det speedshopping för det var Alex som skulle shoppa, och han visste vad han skulle ha; ett par byxor! Vad blev det då? Ett linne, två t-shirtar, ett par ljusa jeans och ett par mörkgrå chinos. Allt som allt 1000 kr, vilket var prisvärt med med tanke på hur mycket han fick för pengarna! Nicole däremot köpte en skjorta och ett par jeans, allt som allt 170 kr!!! Jeansen kostade 70 kr! Helt galet. Alex vann dagens shoppingrunda….

Efter shoppingen tog vi bussen tillbaka, åt en snabb lunch och kollade på Josefine som bakade chokladmuffins. Hon har varit i Australien hur länge som helst och har jobbat i Surfers på Surf’n’Sun sen december. Hon saknar Sverige, därav bakningen… Men ingenting smakar ju likadant som hemma. Bara det att kakaon består till största delen av socker gör ju inte saken lättare. Dom såg i alla fall riktigt goda ut! Klockan tre gick vi till stranden, så sent har vi nog aldrig gått dit tidigare. Nicole somnade som en stock och hörde inte ens när mobilen ringde. Det var Anneli som ville ha lösenordet till min dator hemma. Ringde upp och pratade i 2 minuter, för 8 dollar… $4/min, det är grejer det! Efter två timmar blev det lite kallt när solen började gå ner, och Nicole hade sovit klart, så vi gick tillbaka. Och tro inte att man inte kan sola trots att klockan är fem, det är ju då man ska gå till stranden! Det är inte fruktansvärt varmt, man får inte lika lätt cancer eller blir bränd… Perfekt helt enkelt! Men imorn ska vi gå till stranden tidigt, för sen ska vi till Southport och shoppa ännu mer… Australia Fair denna gång!

Vi hade svenska tjejer på rummet igår, men vi sa att vi var från Kanada och prata engelska istället. Trovärdigt? Inte särskilt, vi glömde oss några gånger, men de trodde på det och det var ju det som var meningen. Haha… Att Alex pratade i sömnen på svenska var det nog bara jag som hörde.  Dom checkade ut i morse så vi behöver inte låtsas längre;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0