Mackay

Historien om 1770 kommer en annan dag, har lite problem med word.... HÖHÖ


Tre underbara och soliga dagar i Mackay börjar nu lida mot sitt slut. Vädret har varit perfekt, idag toppade vi med 31 grader. I Brisban var det 25 och  Cairns 35... hehe!
solen brände verkligen idag, kändes verkligen som att man blev helstekt! Temperaturen "ser" ju inte ut att vara mycket för världen, 31 grader har vi ju i Sverige vissa varma sommardagar också, men jag kan lova att det känns mycket värre än vad det är!
Till och med nu på kvällen, när klockan snart är nio, är det så varmt att man knappt kan vara ute! Så varmt som det är nu blir det bara i Sverige i solen en dag i mitten av en värmebölja.
Alla klagar över hur varmt det är, och när jag sa att "Nej, det är ju perfekt" var det någon som trodde att jag hade en skruv lös. De verkar verkligen avsky värmen här! Kan tipsa dem om att flytta till Sverige:)

Då man inte får bada i floden eller på stranden här pga. krokodiler, maneter och hajar, har de en "lagun" istället. Två enorma simbassänger med perfekt temperatur på vattnet! Skönt med lite omväxling från saltvatten. Och på tal om det, här kan man köpa salt
att hälla i sin pool ifall man vill ha "ocean feeling" när man badar. Sjukt, eller vad?

Vi har ätit hur god mat som helst de senaste dagarna, så nu kanske vi måste rulla på bussen till Airlie Beach imorn! ;)
Därifrån ska vi åka ut till Whitsunday Islands och Whitehaven Beach, platser vi har hört att man bara måste se, så vi hoppas att det underbara vädret håller i sig några dagar till!

Och nu till veckans största nyhet, ALEX HAR SHOPPAT! Ja, det är sant! En tröja och solbrillor :D Lillkillen måste börja spendera lite mer pengar tycker jag, finns så himla mycket snygga kläder!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0