Let’s get outta here NO WORRIES

Kick back, and relax

Idag har vi vart till Mossman, Cape Trib, Port och Daintree. Ifall man säger som guiden sa vill säga. Mossman Gorge, Cape Tribulation och Port Douglas är de riktiga namnen. Vi har iaf varit iväg i mer än 12 timmar idag… Ganska händelserik dag med andra ord!

King fishers, cassowaries, wallabies, fresh water crocs, salties, ormar, all världens fåglar, möss, possums, bettons och gigantiska spindlar är vad vi sett idag. En del småkrabbor också, mest som krokodilmat i mangroveträsken…

Började tidigt imorse med chäskäjk yoghurt innan vi blev upp-lockade strax efter 7. Med lite godis är vi lättlurade… Efter en sightseeing runt hela Cairns kom vi äntligen fram till jultomten. Det kostade $5 dollar att gå dit men det var det värt för att få lämna sin önskelista!

Nej, vi skojade bara... (nicole är lite trött). Men det är ungefär vad vi gjort idag! Plus lite kändisspotting i Port, där vi såg Johnny Depp förklädd till 70 årig joggare och Lassie förklädd till rottweiler... Guiden liksom gjorde hela vår dag... hehe..

Vi åkte till Mossman Gorge och såg en vacker fors. Vandrade runt planlöst i regnskogen. Sen åkte vi till Daintree Zoo Wildlife Santuary och kastade stenar på krokodilerna. (VARNING FÖR FILMEN! ni får se när vi kommer hem) Vi såg också en massa andra djur, se ovan. Efter Sue:t åkte vi till Daintree National Park. Vad gjorde vi där? Nej, jo, fick vi en guidad tur i regnskogen. Sen åt vi lunch i Cape Trib.

Efter den lilla matlådan var det dags för krokodilsafari. Vi såg mamma Krokodil och son Krokodil (två veckor gammal) och son nummer två Krokodil (12 månader).

Port Douglas blev vårt sista stopp, Australiens mest exklusiva ort. Pyttelitet område, alla USA.s presidenter utom den nuvarande har varit där.  Lyxigt område med en arton hål golfbana som om man frågar om priset definitivt inte har råd med! Så fråga inte, spela bara...

Vi har i alla fall haft väldigt roligt idag! Provade "wattleseeds-" och "soursop"-glass. Konstiga exotiska frukter vi inte har någon aning om hur de ser ut....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0