Koockoosnöt i Michen Bich

Hej!

Nu är vi i Mission Beach, fyra timmar norr om Townsville/två timmar söder om Cairns. Vi bor på ett ganska bra hostel tycker vi, ca 200 kr per natt och det är väldigt fräscht här. J Imorn ska jag prova på White Water Rafting, (de hade fullbokat idag tyvärr), eller extremvarianten av den rättare sagt. Man måste vara duktig på att simma och på att prata engelska, tur att jag inte är som fransyskan i Hervey Bay då då… Hennes engelska var exceptionellt oförståelig!

De som har gjort extremraftingen säger att den var sjukt kul. Man är mer utanför båten än i den. Vi ska prova på rockjumping, åka ut för vattenfall och massa annat roligt! Det ska bli så himla roligt! Efter det sover vi en natt till här innan vi åker till Cairns. Den 21 mars flyger vi därifrån ner till Brisbane och firar en traditionell (?) påsk där. Alla ägg är bruna här så det lär ju inte vara så lätt att måla dem. Och hur ska vi få tag på sill? Det kanske inte blir en vanlig påsk trots allt.

Idag gick vi till stranden, och gissa vad Alex hittade? En alldeles färsk och oöppnad kokosnöt. 10 minuter senare var den öppnad och snart ska vi gå ner och göra fruktsallad med egenfångad kokosnöt, vindruvor och bananer. Det är allt vi har till hands men det ska nog bli gott ändå, tror ni inte det?

(Inga bilder, jag har slarvat bort kamerasladden….)


Kommentarer
Postat av: Matilda

Shit pommes vad ni får uppleva saker! :) Den resan kommer ni referera till hela-halva livet när en bilfärd känns lite jobbig så kommer ni alltid komma dragandes med: "Men, det är då ingenting mot när vi var i Australien och åkte...." ;) Här i Sverige är det fredag och lunchtid nu. Solen gassar, jag har sett vattenpölar idag, det var sannerligen inte igår och jag går mot en ledig helg. Totally like! Om solen tänker skina imorgon också drar vi till högarna och gräver ner oss i nån snöhög med varm oboy och ostmackor och njuter så länge solen står högt. (Lite avis blev ni väl nu iaf? :P)



I övrigt vill jag tipsa om det här med sill. Det är ganska sannolikt att det finns på Ikea. Om inte är det inte helt omöjligt att det finns på större supermarkets. Hittade Abbas små glasburkar på flera butiker, då under namnet "Swedish herriing". Och hittar ni det inte så kan inte en bbq-påsk vara så pjåkigt heller!

2010-03-12 @ 12:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0