Cairns

Nu är vi som ni kanske vet, i Cairns. Vårt sista stopp längs kusten innan vi åker tillbaka till Brisbane/Surfers paradise. På lördag morgon flyger vi ner till Brisbane, så vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt här. Såvida inte vi regnar/blåser bort helt och hållet..... Cyklon på väg in!

Just nu är den väldigt långt bort, men vindarna är väldigt starka så vågorna är inte särskilt mysiga! Vi pratade med några som hade varit ut på revet igår, och de tyckte inte om det!! Det gick inte att snorkla pga vågorna + att alla på båten blev sjösjuka. Så vi hoppas verkligen att det inte blir så illa när vi ska iväg! OM vi ens kommer iväg. Vi hade tänkt ta oss ut dit på torsdag eller onsdag, beroende på när det är bäst väder.

Imorgon ska vi till Cape Tribulation. Där ska vi vandra i regnskogen, bada i härliga sjöar, kolla på krokodiler + andra djur, åka på en fin flod och stanna till i Port douglas. En rktig heldagstur med massa grejjer att göra! Vi har inte sett krokodiler ännu, så vi såg till att vi valde en tour där man ser dem!

Igår var vi ut och tog några drinkar med ett par som Nicole träffade på sin rafting. De är 27&30 år, men känns som 23, och de kommer ifrån Sydney. De var väldigt trevliga så vi hade jättekul igår! Han bjöd på drinkar hela tiden, vilket inte var helt fel! Han tjänade tydligen riktigt bra som "projektledare" på något stort företag...

Snart sovdags! Vi hörs






Ser de ut som 30?


Kommentarer
Postat av: Meijling

Ja? Haha nej, men NI ÄR JÄVLIGT BAJS BRUNA OCH JAG VILL TILLBAKA!!!!



Kom inte hem höll jag på att säga, haha, nej men jag vill ha DIG hem, men ni vill inte hem tro mig! Det är endast SLASK här och man halkar så fort man tar ett kliv utanför dörren!!



Det ser ut som att ni har det gött! Önskar jag kunde komma bort till er, igen! Kommer du ihåg våra underbart roliga kvällar i Surfers!? :D

2010-03-15 @ 21:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0