Airlie Beach

Framme i Airlie Beach, mätta och belåtna efter en middag på Macca's!
Alex sa att han inte hade sett något kök på vårt hostel (där vi för övrigt bokat ett eget rum, för en gångs skull!)
och jag sa halvt på skämt att det kanske inte finns något! När vi kollade hittade vi ett "breakfast room" och det är vad som finns.
Micro, kyl och diskbänk................... HÖHÖ kul! Så ja, vi kan inte laga mat har vi upptäckt! Roligt! Jaja, ingen har väl dött
av lite Macca´s, men det är sjukt dyrt! Det vanliga mealet man beställer får man med minipommes och minicola, precis som om det vore en
Happy meal! Och typ alla äter det, för en sånt kostar 60 spänn. Ett 6-pack kycklingbitar kostar 45 kr, UTAN pommes och läsk. Sjuka priser verkligen!

Vi var ute och sprang ca 45 minuter och när vi kom tillbaka behövde jag verkligen en banan, så vi gick till den enda affären som finns här, och en banan kostade 7 kr:)
Vem sa att det är billigt här? Varje gång man handlar känns det som att man blir rånad! 200 g chips kostar 35 kronor, billigt va? När man sen kommer hem och ska handla på ICA
kommer allting vara hur billigt som helst och vi kommer äta ihjäl oss på frukt och grönt, det lovar jag!

Egentligen spelar ju matpriserna ingen roll, vi handlar ju ändå, men vi lägger hellre pengarna på utflykter känner vi:) Och det är precis vad vi ska göra!
Imorn ska vi åka ut till Whitsunday Islands, snorkla och bada hela dagen och även besöka Whitehaven Beach, som ser så sjukt fin ut om ni googlar! Ett riktigt paradis!
Vi har ju "VIP-kortet" (vipbackpackers) så vi kom undan 40 dollar billigare på den turen, och då kan vi SHOPPA MER:D hihi (Tur att inte Alex ser vad jag skriver)

Airlie Beach är iaf värsta turistorten, miljarder gånger värre än Surfers! Kryllar av svenskar + människor vi träffat tidigare längs östkusten. T.ex. ett gäng gnälliga
Västeråsare som gått på Rudbeckianska. De visade sig inte från sin bästa sida när vi träffade dom i Byron, så vi hoppas att vi inte träffar på dom igen:P

På måndag åker vi till Townsville, Queenslands näst största stad. Där ska vi vara i två nätter, sen tar vi färjan ut till magnetic islands. Sen åker vi till Cairns! Där blir det Barriärrevet..
Det känns verkligen att vi har varit borta ett tag nu! Men det känns ändå inte som att resan är på väg att ta slut. Vi har ju inte ens nått vårt mål än (Barriärrevet), även om vi ska ut dit imorn.
Men det är bara en försmak på vad vi kommer få uppleva om en vecka, så vi tycker att det ska bli jätteroligt!


Vi gjorde misstaget att gå ut och springa klockan TRE en sjukt varm eftermiddag i 1770, vi ar döda efter 1 minut. Springturen varade inte länge, tänk om vi svimmat på vägen? Så här såg jag ut efter 20 min..... DYNGSUR!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0