Oxford Street

Hej!

Igår fick vi reda på något som vi nästan hade kunnat lista ut själva. Direkt när vi kom till vårt rum tyckte ju vi att det luktade lite mysko, och inte så himla fräscht. Vi lyckades lokalisera det äckliga till killen under min säng. Han som sover. Igår pratade vi lite med honom, och det visade sig att han har bott i Sydney i två månader, varav EN MÅNAD i samma rum. Utan att tvätta lakanen. Utan att byta kläder. Han duschar, men sätter sen alltid på sig samma kläder igen. Usch.

För övrigt trivs vi ganska bra här, har ju fönstret vidöppet hela tiden så det är mycket fräschare än när vi kom! Och igår lagade vi köttfärssås till middag, så himla gott, trots att det inte smakar som hemma i Sverige. Efter middag rörde vi oss mot Surrey Hills, via Oxford Street där gayklubbarna låg tätt. Området är otroligt mycket trevligare än Kings Cross i alla fall, Där tjejerna har klätt av sig redan vid 5-tiden när vi handlar middag.

Olle och Isabell heter de från Sundsvall, och det hyr en lägenhet som vi var i, ca 10 personer. Alla var svenskar. Var en jättetrevlig kväll trots att vi inte gick ut, och när vi kom hem fungerade inte hissen (efter tolv) så vi fick gå 6 trappor upp och när vi sedan kom in i rummet somnade vi på tre sekunder.

Ikväll ska vi till The Domain för det är något som har med Sydney Festival att göra. Hoppas vi får sällskap av några fler :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0