Hostelet "D.lux Budget hostel"

Från ett jattefint hus med en otroligt trevlig familj (Familjen Kjellberg), till Kings Cross, Sydneys slumkvarter. Hostelet heter D.lux budget.. trevligt namn va? Faktiskt inte sa vidrigt stalle som det later. Vi bor i ett sexbäddsrum tillsammans med två killar från scotland (2 till igår men de checkade ut idag). Rummet är kanske 8x8 m, med ett badrum som ser hyffsat nyrenoverat ut. Vi har även en liten kyl och en diskbänk. Överallt ligger de andra "roomisarnas" grejjer, och deras grejer luktar verkligen apa. En av killarna sover typ jämt, igår la han sig 22 och vaknade kl 15 idag, och dagen innan låg han och sov när vi checkade in kl 12.

Hissen är väldigt intressant, för man vet aldrig var man hamnar. En gång tryckte vi på våning två, då stannade den på 3:an och sedan på 1:an, men inte tvåan... Och till våning 6, där vi bor, går det inte att trycka. Så man får gå av på 5:an och ta trapporna upp. Men ibland funkar det att trycka på 6:an konstigt nog. Och har man varit i köket som ligger på våning 2, så måste man först åka ner till 1:an och sedan upp till 6:an, för det går inte att åka direkt från 2 till 6. Märkligt va?

Köket är ett stort rum som hela hostelet kan använda, det är typ 3 spisar, en massa kastruller osv. Allt är dock ganska äckligt! Det finns diskmedel men ingen diskborste... Så imorgon ska vi köpa en diskborste så det går att diska på riktigt! Talrikar och bestick får man hämta ut i receptinen för 50 kr i pant.

Får se hur länge vi är lvar här. Vi har rummet till på söndag i alla fall. Men det vore skönt att byta kvarter till något trevligare. Det var så mycket skönare och trevligare hos familjen Kjellberg!


Pappa: Tack för smset, måt bättre nu :) Har kvar mitt svenska nummer, men det kostar pengar för mig att ta emot eller att ringa/smsa. Men Nicole har ett australiensiskt nummer, så jag kan smsa över det till dig!

Sara EN: Nicole har itne fått ditt sms för hon har nytt nummer, australiensiskt. Men om du mejlar henne så får du numret av henne där! :D

Tyvärr inga bilder i det här inlägget för att internetanslutningen var så dålig. men det kommer en annan gång!


Kommentarer
Postat av: Sweet Life Style

hahaha va roligt de låter, men vidrigt, sitter och småskrattar :D men fan va coolt å vara där :D då bryr man ju sig faktiskt inte om hur man bor :D hoppas du har det bra!

2010-01-14 @ 19:47:15
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Sweet Life Style

Hjälp mig att rädda mitt projektarbete, skriv på min protestlista mot rivningen av min skolans aula på min blogg! Tack på förhand :)

2010-01-14 @ 20:22:18
URL: http://sweetlifestyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0