Kameran är trasig!!!! :(:(

Hej!

Igår checkade vi in på ett hostel i sydöstra Sydney. Första natten på hostel! De var inte så himla trevliga när vi kom, och trots att det stod att man måste checka in vid 11 fick vi vänta i en timme på att göra det, så vi gick till McDonalds, Dan och Alex var hungriga... ;)

Sen var det meningen att vi skulle gå på bio, se Avatar i 3d. Vi fick leta ett bra tag innan vi verkligen hittade biografen, för vi hade ju inte kollat upp något mer än att vad gatan hette. Inget nummer alls, smart!

Filmen var iaf sjukt bra och ännu bättre i 3d än vad den någonsin kunnat vara vanligt! 3 timmar lång också, men inte en enda minut var tråkig. Så alla ni som inte sett den borde genast gå iväg och kolla!


Efter att ha mött upp Tobs gick vi tillbaka till Kings Cross, lämnade av killarna som skulle tillbaka till Westleigh och sen gick vi och handlade mat. Blev kyckling med sweetchilisås och det var väldigt gott! Finns ett stort kök här så de flesta lagar faktiskt sin egen mat, tror jag. Klart att det är enklare att köpa fishnchips och sen ta med det hit och äta, som vissa gjorde, men ingenting slår fakiskt hemlagad mat!

Eftersom Alex fortfarande är sjukt tog vi det lugnt igår och somnade tidigt!



Sov länge idag, tror det behövdes. Har kollat upp min kamera också, kommer kosta 40 dollar att kolla upp felet, och ca 300 att laga. alltså ca  2500 kronor. Har ju inget kvitto eller nånting sånt med mig som kan räknas som garanti. Usch. Inte roligt.

Kan iaf lägga upp bilderna som ni ännu inte har sett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0