Baseball

Det var galet varmt idag! Vi kollade ju nar Dan spelade baseball, och forutom att jag inte kan reglerna sa varst bra var det jatteroligt!

Trots tre vattenflaskor och massa iskall melon drojde det inte lange innan det blev outhardligt varmt och da satt vi i skuggan UTAN att spela! Vill inte veta hur jobbigt det var att spela idag..

Nar vi kom hem darifran, vid fyra, gissa hur manga grader det var da?!?!?!?! Ska lagga upp en bild imorgon om ni inte tror mig, men det var 41 grader! Sjukt varmt! Helt galet fantastiskt varmt! Man ar konstant svettig i det har landet nar det ar sa himla varmt. Det ar sa himla annorlunda, men otroligt skont med varme!

N[gra minuter efter att jag fotat termometern borjar det blasa utanfor, inte samma vind som blast hela dagen utan att svalka och bara gjort det varmare, utan en kallare och mycket battre vind. Vi fick hora om de snabba cold changes som intraffar da och da. Fran 41 grader till 31, pa ca 10 minuter. Da tycker man att 31 grader ar lite kallt! Konstigt, det dar... men 31 grader upplevs som kallt da:)

Snart ar det Australia Daaaay! Sen aker vi vidare, till Newcastle som det ser ut nu! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0