Sista dagen i surfers paradise

 

Efter 16 härliga nätter i Surfers Paradise (varav några i Southport) är vi nu på resande fot igen, eller som Alex sa imorse på bussen: "Nu känns det som att vi är på ett nytt äventyr!" Surfers känns liksom som hemma.
4 nätter i Noosa innan vi beger oss vidare norrut känns bra. Bussresorna är inte alltför långa, 4 timmar är helt okej om man kan sova eller läsa. Nackdelen är att bussarna och tågen är så kalla...
Sista dagarna i Surfers, (eller egentligen alla!) hann vi med en hel del saker. Familjepizzan här för 150 kr är precis lika stor som en vanlig pizza hemma, så det är alltså GANSKA dyrt med mat här. Men som dom snälla vännerna
vi är när Elin och Linnea var sugna på pizza ställer vi självklart upp! Sen sprang vi med pizzorna så fort vi kunde till deras hostel för att de inte skulle kallna. Då hittade tjejerna en lapp på sin dörr: Please see reeption ASAP, payment needed.
Så de var tvungna att springa ner och boka fler nätter och då hann pizzan bli ljummen ändå. Lite otur men det var gott ändå! Efter det gick vi ner och lånade en film, Stepbrother, som vi såg. Eller Elin sov, men vi andra kollade!

Annars har vi mest haft det bra, bara gjort saker som vi tycker om: legat på stranden, shoppat, varit på WetnWild, druckit drinkar, lyssnat på bra musik och dansat. Det sistnämnda har det blivit en hel del av. Sena nätter är liksom ett signum för Surfers Paradise.
vi har bland annat träffat två stycken jättegulliga tjejer från Kanada, så dem har vi varit med en del. De tycker att åäö är jätteroligt så det har vi försökt lära dem säga! Sen verkar alla ha problem med Elin och Linneas namn, tur att våra förnamn är lite med internationella!
Även om Alex efternamn fått ta lite stryk och blivit både Martemson och Martison. Att det ska vara så svårt! 

I tisdags när vi var på Sin City (Ladies night med gratis drinkar hela kvällen för alla tjejer) spelade dom Boten Anna och det mina vänner var väldigt kul! Även om den svenska versionen är bättre..
Igår gjorde vi kycklingsallad med E och L och det var så himla gott!! Vi köpte fetaost och hur mycket grönsaker som helst och ååååååh vad gott det var. Planen var sen att vi skulle kolla på film på vårt hostel men sen åkte vi ändå till deras hostel, som vanligt!
Skönt att vi kunde ta bussen vid 10 med dom som skulle till The bedroom, och slapp gå hela vägen.
Och för att nämna dagens bästa så köpte vi en liten camembertost och crackers (Wan'a cracker? som kakduan i koalaparken i sydney skulle sagt!) och drack cola till det. Gott och ett perfekt avslut på dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0