Noosa dag 2

Dagen började med att Nicole väckte mig kl 8!! Guuud vad tidigt, det är ju semester... Hon ville till stranden, för precis som alla andra dagar sken solen. Efter frukosten gick vi till affären och köpte vår lunch, musli-bars & vindruvor. Faktiskt ganska bra att äta en rejäl frukost, lätt lunch och rejäl middag.
Stranden här är jättebra! Måste faktiskt säga att just det är bättre än surfers. Vågorna är små och knappt befintliga, vilket betyder att strömmarna är ganska svaga. Alltså är det mycket lättare & roligare att bada!!

Det blev ca 4 timmar på stranden, dvs ganska kort stund för att vara oss. Sen skulle vi ta oss till ett café med gratis internet, MEN det är ju söndag och då är de flesta affärer stängda. Så det får bli internet dag 3 istället. Imorgon ska vi gå upp ganska tidigt för att just sitta på intenet, efter det ska vi ut och vandra i nationalparken som ligger här.
Ska tydligen vara jättefint med mycket vilda djur såsom koalor.

Till middag idag åt vi stuvade makaroner och köttbullar. Det var jättegott! Men precis som allt annat som man gör så smakar det inte som hemma i sverige..

 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Härligt att ni tagit er till Noosa! Hoppas ni står ut trots att ni bor på Koalas ;) Nationalparken är jättemysig. Se till att leta på någon surfare som kan ta med er till/peka ut på en karta andra stränder än main beachen som ni når via vandringsleder i parken. Nicole - du får inte vara på stranden något mer, hädan efter borde du bara hålla dig på rummet och knapra rice krackers! INTE RÄTTVIST med din tan hörru!

2010-02-22 @ 11:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0