Noosa dag 1

Efter 4,5 h bussresa från Surfers paradise kom vi fram till Noosa heads, en liten kuststad längs the sunshine coast. Här trängs inte skyskraporna med shoppingcetrumen, utan här är det naturen och folket som lever sida vid sida. Allt är stillsamt och harmoniskt, man kan till och med höra vågorna utan att störas av bilar.

Vi bor på ett gammalt motell som just nu är under renovering, så det är egentligen inte särskilt fräscht här. Men vi har i alla fall dusch&toalett på rummet. Det är 7 sängar i rummet, och det bor 2 tjejer från finland, 1 från österrike, 1 från england och 1 från USa här. Killen från österrike är samma rumskompis som vi hade på ett hostel i surfers.
Vi umgås mest med finska tjejerna, de vill lära sig svenska. Eller egentligen kan de svenska för de lärde sig det i skolan, men de har glömt bort hur man pratar. Så i försöker prata en del svenska med dom.

Imorgon ska vi bara ligga på stranden och ta det lugnt. Just de, vi ska köpa pannkaks-ingredienser också så vi kan ätapannkakor någon dag!!Mums! Vi saknar svensk mat jättemycket!!! Så när vi kommer hem får ni gäärna laga lite riktigt god svensk mat, hehe. Maten här är faktiskt väldigt dålig, och dyr! Så vi äter för det mesta köttfärssås och pasta. Igår gjorde vi faktiskt kycklingssallad med elin&linnea, och det var riktigt gott!

I noosa ska vi stanna i 4 dagar, sen åker vi norrut till rainbow beach eller Hervey bay. Därifrån ska vi ta oss ut till världens största sand-ö, fraser island.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0