Nimbin, onsdag i Byron

Upp tidigt, och när vi kom tillbaka efter att ha ätit frukost (MANGO, älska!) såg vi att det låg någon i sängen ovanför oss. Kändes jättekonstigt för hon var inte där när vi gick och la oss för man kan inte checka in efter 8, och oavsett när hon kommit borde vi hört henne klättra uppför stegen vid våra huvuden med tanke på att hon var typ 60 år och vägde mååånga fler kilo än Alex… lite kul var det. En mysko dam i vårt rum.

Nimbin var verklign en upplevelse, men det var turen dit också med tanke på vår galna hippie till tourguide. Det första han sa var att vi säkert tycker han är helt galen, men så fort vi kommer till Nimbin kommer han vara den mest normala där, och han hade sååå rätt! Vi hann inte vara där i mer än 1 minut innan vi hörde någon fråga oss: Cookies? Marijuana? Så det enda vi gjorde där borta var att säga nej, för folk sålde knark överallt! Helt sjukt.


Alex är inte så mycket för att sola, han blir så lätt uttråkad:P


Cheeky Monkey's förtjänst. En jätteduktig tjej som var framme med pensel, färg och glitter!

Måste bara berätta att när vi satt och väntade på bussen på morgonen kom en kille som såg ut som en idian, långt mörkt hår och allt, och öppnade en burk tonfisk och åt. Inget ont om tonfisk men ni VET HUR DET LUKTAR. Luktade kattmat, yummie! Efter tio minuter kom hans tjej, blond med hatt och i kängor. Kängor i Australien i mitten av sommaren, 30 grader varmt, vad tänkte hon? Det roliga var att hon började prata svenska, så vi borde verkligen inte sagt högt att hans mat luktade kattmat, haha. Osis.

På kvällen blev det barbie på vårt hostel. Verkligen INTE värt 5 dollar; en ynka äcklig australisk korv, pyttelite smaklös sallad och som alltid: Ljust formbröd som mest är luft och barbecue sauce och tomato sauce. Det var jättesöta gubbar som hade grillat, så det var väl helt okej ändå eftersom de var så trevliga, men efter maten på Cheeky Monkey´s igår för samma summa föredrar vi den! Mitt i maten började det regna, tog 10 sekunder, ingen förvarning alls. Vi sprang in och satte oss och helt plötsligt satt vi och spelade kort med några killar och tjejer från Melbourne, och tjejerna från Skara. Trots att ”drinking games” är förbjudet. Men alla sitter med varsin mugg och blandar ut goon med saft så ingen lär ju ana något. Jag hatar goon och kommer aldrig någonsin smaka det igen, så jag drack passionsfruktsläsk, så himla god! De andra skulle ut på kvällen men vi hade redan packat våra grejer och ville inte gå ut så efter ett par timmar sa vi hejdå. 

Matilda: Goon + sprite låter mycket bättre än bara goon. Men aldrig mer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0