Newcastle kväll 1

När vi kom tillbaka till vårt hostel hälsade vi på våra roomies, två engelsmän. De finns överallt i det här landet, de, asiater och tyskar!

När de hade gått kom ett holländskt par, Bas och Joyce. De hade också lite problem med att veta vilka sängar de kunde använda… hehe, men det löste sig när engelsmännen kom tillbaka och insåg att de faktiskt inte sov själva längre, så de började organisera sina saker lite bättre för de hade verkligen saker i alla sängar och alla delar av rummet.

Joyce och Bas var jättetrevliga och de följde också med och åt nere vid vattnet sen på kvällen. Tillsammans med Felicia från Tyskland och Kristin från Schweiz blev vi lag ”The European Bastards” (någons påhitt) när vi spelade Trivia efter maten, som för övrigt var sjukt god, pastasallad med skinka bland annat! Kan konstatera att Trivia inte var vår grej, och vi kunde knappast ingredienserna till en Black Russian heller, som var första omgångens utslagsfråga… (Vi kom inte på Kahlua…).

Kvällen var jättetrevlig, bortsett från att det regnade in lite, men vi såg sjukt många galet coola blixtar! Och när vi skulle gå såg vi en som verkligen gjorde himlen alldeles lila! Felicia skulle vidare till Byron Bay på kvällen, så vi kanske träffas där, vem vet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0