Byron Bay

Var finns internet?
Ja vi lyckades faktiskt hitta en liten resebyra i Byron bay, dar vi ar nu, som har gratis internet! Jippie! Lasa Svenska nyheter, ga in pa facebook, uppdatera bloggen, planera resan, ja internet var verkligen skont att fa komma at :)

Vad har vi gjort hittils da?
 Nicoel har faktiskt skrivit en hel del i word som vi ska publicera nagon gang nar vi har tradlost internet pa laptopen. Men har far ni istallet en forkortad variant av mig!

Vi lamnade Sydney for 5 dagar sedan. Tva natter i Newcastle, en liten stad vid kusten. En riktig arbetarstad som haller pa att forfaller. De flesta verkar ga pa droger i den staden. Dock fanns det fina gagator som var valdigt mysiga. Tva dagar blev ganska bra dar, for det var itne sa mycket att se. Vi var pa en koalapark en dag och lag pa stranden den andra. Hostelet var jattebra dar! Litet och mysigt, vi traffade ett par fran Holland som vi umgicks med ocksa.

Efter det tog vi tag+buss till byron Bay, vilket tog 12 h. Svart att sova var det ocksa, sa vi sov nar vi kom fram till hostelet. Men det drojde innan vi fick checka in...Vi kom vid 6 pa morgonen, och var framme vid hostelet halv 7. Men receptionen oppnade kl 8, sa vi satt utanfor och vantade pa att det skulle oppna. Sen nar klockan val var 8 fick vi inte checka in, da skulle vi vanta till typ kl 10-11. Vi var sjukt trotta och ville bara lagga oss och vila. Som tur var fick vi checka in kl 9, sa det blev inte sa farligt anda.

Byron Bay ar ganska mysigt, valdigt litet, mycket midnre an Newcaslte. Det finns itne ens mcdonalds har. Igar var vi pa en utflykt till Australiens ostligaste punkt, valdigt coolt! Vi gick i typ 3 h langs kusten, tog sma stopp da och da for Nicole ar magsjuk stackarn.. Vet itne hur hon fatt det, men jag verkar ha klarat mig. Men idga mar hon battre, sa imorgon hoppas vi pa att hon ar frisk, for da ska vi till Nimbin. Det ar en Hippie-by utanfor Byron, dar den forsta fragan ar om man vill kopa droger. Haha, later ganska markligt, ska bli kul att fa se en riktig hippie-ny i alla fall. Idag ahr vi bokat boende och resa till Surfers paradise, som vi aker till pa torsdag.

Ar det lika kallt hemma i sverige fortfarande?Hur gar det for leksand?Ja, kommentera nagot sa vi vet att ni ar vid liv dar hemma ;)


Ps. bilder kommer nar vi har internet pa laptopen ds.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Härligt att höra att ni har det bra sånär som på en liten magsjuka, det går ju över. Något som inte går över är kylan. Eller i Uppsala är det mildväder men i hemtrakten verkar de ha det kallt på riktigt. Leksand tänker jag inte ens kommentera. De ligger visst fortfarande höst upp i tabellen sägs det men det tror jag mer beror på tur än något annat. Men Alex, skit i Leksand, lägg energin på nåt roligare - shopping i Surfers på Marina mirage t.ex. ;) Njut av livet!

2010-02-02 @ 09:37:12
Postat av: Fassan

hej från Forssa...influensa här o blev nyss lite bättre av att höra ifrån er igen.:) kan kommentera Lif jag ist då..ser bra ut med dom nya spelarna så de blir ett spännande derby i Mora på fredag. hoppas ni får vara friska framöver så ni kan njuta av erat härliga äventyr..Taet lugnt med droger o sköt om er. Kramar i massor .. ps Alex jag har pratat med FBGK så de är lugnt..ser framemot att ge dig en match sen.:)

2010-02-02 @ 11:43:46
Postat av: Rambo

Halloj! Skönt o höra att ni är på "plats" igen, dagarna blir så långa när man inte har nåt att uppdatera sig med, hi hi.



Tempraturen går uppåt, -5 bara!!!. Januari var kallast sen 1987, lite synd att ni missar när vi slår köldrekord ;-)



För övrigt är vi vid "liv" och inga skandaler har hänt heller vad jag vet...Bubblan har fått en tand, mormor frågar efter er hela tiden, Anders har haft 40 års fest, jag bantar som vanligt =), tjejerna på gatan frågar efter Nicole...det är sig likt med andra ord.



Ha det fortsatt bra och var försiktiga



Många kramar



2010-02-02 @ 15:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0